• 044/813-436
  • 098/997-3345
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uvjeti korištenja

Nositelj svih prava na internet domeni www.neraflowers.com je 'NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić'.

Korištenjem usluge Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija i svih pridruženih stranica na domeni www.neraflowers.com smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima kupnje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koje se odnose na kupnju proizvoda putem Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija.
Pružatelj usluge internet prodaje putem Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija je tvrtka NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić, O. Kučere 4, 44250 Petrinja, MB:92553095.
Korisnike stranica upućuje se da prethodno kupovini upoznaju sa Uvjetima prodaje, te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svojim pravima i obvezama. NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Isto tako, NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.
Korištenje usluga Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija od maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. Odnosno, kupoprodaju proizvoda u ponudi na domeni www.neraflowers.com u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Web Shop NERA cvjećarnica i poklon galerija (odnosno NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu) se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na domeni www.neraflowers.com. Web Shop NERA cvjećarnica i poklon galerija zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. 

Slike proizvoda na Web Shopu NERA cvjećarnica i poklon galerija su ilustrativne prirode i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Web Shop NERA cvjećarnica i poklon galerija će nastojati na web stranicama www.neraflowers.com objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih. 

2. ONLINE KUPOVINA PUTEM “Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija”
SKLAPANJE I RASKID UGOVORA O PRODAJI

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, te korisnik kao Kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća, čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i tvrtke NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Registracijom u Web Shopu NERA cvjećarnica i poklon galerija i/ili prijavom na Newsletter, korisnik daje suglasnost da ga Web Shop NERA cvjećarnica i poklon galerija u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku predomisliti i odjaviti se sa liste primatelja Newslettera.

Korisnik je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na domeni www.neraflowers.com, a uz svaki proizvod navedeni su podatci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Uvjeti dostave navedeni su u rubrici Dostava.
Sve cijene proizvoda na web stranicama www.neraflowers.com izražene su sa uračunatim PDV-om. Prije kupnje korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete klikom na rubriku Uvjeti prodaje.
U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti, pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.
Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.
Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu zadržava pravo, prema slobodnoj procjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

 

UVJETI PROCESA KUPOVINE

Osnovne karakteristike proizvoda, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod. Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). Sve cijene proizvoda i usluga ponuđenih na stranicama www.neraflowers.com obuhvaćaju PDV.
NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu tretira odabrane proizvode u košarici registriranog ili neregistriranog korisnika kao narudžbu, te zadržava pravo otkazati ju iz opravdanog razloga. U slučaju otkazivanja narudžbe, službenici Web Shopa NERA cvjećarnica i poklon galerija će uz navođenje razloga o navedenom obavijestiti korisnika na njegovu e-mail adresu ili putem upisanog kontakt telefona.

Ukoliko Kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju kupac može kontaktirati Web Shop NERA cvjećarnica i poklon galerija na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefonski broj +385 98 997 3345  kako bi djelatnici provjerili je li narudžba zaprimljena.

U trenutku naručivanja pojedinog proizvoda iz ponude, korisnik/Kupac (u smislu Zakona o zaštiti potrošača) pristajanjem na Uvjete kupnje potvrđuje da je prije sklapanja ugovora primio na znanje informacije objavljene na domeni www.neraflowers.com i njenim podstranicama, odnosno: ime, tvrtka ili naziv, matični broj i sjedište Trgovca načinima na koje može iznijeti svoje prigovore; informacije i proizvodima koji se nude, te njihovu nazivu, glavnim svojstvima kao i cijeni proizvoda, uključujući sva porezna i druga davanja; informacije o troškovima dostave proizvoda; kao i informacije o načinu plaćanja, te načinu i roku isporuke proizvoda.
Web Shop NERA cvjećarnica i poklon galerija (NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu) je obvezan dostaviti korisniku/Kupcu (u smislu odredaba Zakona o zaštiti potrošača) potvrdu prethodno navedenog sadržaja u pisanom ili nekom drugom dostupnom trajnom mediju, što je moguće prije, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda. Pristajanjem na ove Uvjete, korisnik/Kupac je suglasan da mu se potvrda prethodne obavijesti dostavlja elektroničkom poštom na e-mail adresu koju navede kao kontakt prilikom unošenja svoje narudžbe.

 

Izjava o zaštiti osobnih podataka


Informacije koje tražimo od Vas prilikom slanja upita služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge Vama kao krajnjem korisniku.

Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima (treće osobe) kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi naši djelatnici i poslovni partneri ( treće osobe ) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

PRIVOLA POTROŠAČA

 

- Slanjem upita izričito izjavljujem da sam 'NERA, obrtu za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih isti pošteno i zakonito koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s 'NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić.

- 'NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić' se obvezuje da neće osobne podatke kupca iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge

- Kupac (korisnik) daje privolu da se njegovi osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija od strane 'NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić'.

- Izričito dopuštam NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić' da moje osobne podatke može pošteno i zakonito koristiti u svojim evidencijama u zemlji i inozemstvu.

- Suglasan/na sam da NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić' u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi moje osobne podatke.

 

NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić' obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici NERA, obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu, vl. Ivana Šustić' i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo
Podijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, telefonski broj.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, broj telefona.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere.

 


nERA

KONTAKTIRAJ NAS

+385 44 813 436
+385 98 997 3345
nera@neraflowers.com

NERA, Obrt za cvjećarsku djelatnost i trgovinu

Petrinja, Otona Kučere 4
OIB: 29127518232
Matični broj obrta: 92553095
IBAN: HR6824070001100171083
Poslovnica: S.S.Kranjčevića 13,
44000 Sisak, Hrvatska

PREUZMI APP

Android aplikacija
iOS aplikacija
Pratite nas na instagramu
Pratite nas na facebooku
American Express
Diners Club International
Visa
MasterCard
Maestro
Discover
Dinacard
MasterCard® SecureCode™
Verified By Visa
WSpay™ - Web Studio payment gateway
© 2024 Nera - Go With The Flower